Gelders kampioen en Gelders reservekampioen rijker bij de pony’s!

door in categorie Nieuws.
07/08 2017

Zaterdag 5 augustus was het zover voor Ellemijn van Norel, Romy Schaftenaar en Yanouk van Buul. Zij kwamen aan de start op de Gelderse Kampioenschappen in Wezep.

 

Ellemijn kwam aan de start in de klasse B, categorie C dressuur. Zij reden een hele nette proef en deze werd beloond met de hoogste score van deze rubriek wat betekende dat zij zich Gelders kampioen mogen noemen in deze klasse, gefeliciteerd!
Romy kwam met beide pony’s aan de start. Met Lupido l’e Luxe in de klasse M2, categorie D/E. Zij reden een sterke proef welke goed was om uiteindelijk met de titel reserve kampioen van Gelderland er vandoor te gaan. Ook met haar andere pony, Siepke’s Ronaldo, welke ze in de klasse Z1, categorie D/E startte deed Romy goede zaken. Met hem mocht zij een mooie derde plaats in ontvangst nemen. Gefeliciteerd Romy!

Voor beide dames betekent deze prestatie dat zij een startbewijs hebben voor het NK in Ermelo op 26 augustus.

Yanouk kwam met Amedijks Iskander aan de start in de klasse Z1, categorie D/E. Voor hun helaas geen prijs, maar wel een topprestatie om überhaupt op de Gelderse Kampioenschappen te mogen rijden.

 

Tags: