Corinda Luttjeboer Gelders Kampioen ZZL

door in categorie Nieuws.
14/08 2017

Op vrijdag 11 augustus was het de beurt aan de paardencombinaties om aan de start te komen op de Gelderse kampioenschappen op het mooie terrein in Wezep. Carolien Schoenman (Z1), Lucette Tellegen (Z2) en Corinda Luttjeboer (ZZ-licht) kwamen hier aan de start voor de vereniging.

Carolien Schoenman kwam in de klasse Z1 aan de start met haar Call me Richie Boy. Op de vrijdag reden zij een sterke proef die goed was voor 65.59% en een mooie zesde plaats in deze voorselectie voor de finale op zaterdag.

Lucette Tellegen kwam in de klasse Z2 aan de start met haar merrie Donner-Wetter. Helaas was het deze keer niet genoeg om zich te plaatsen voor de finales van de zaterdag.

Ook Corinda Luttjeboer kwam aan de start op deze vrijdag 11 augustus. Zij kwam uit in de klasse ZZ-licht met haar Da Vinci Sollenburg. Met een hele sterke proef kregen zij 67.14% voor hun proef wat goed was voor een 1ste plaats in deze voorselectie.

Zaterdag mochten beide dames dus weer terug komen voor de finale. Ook hierin hebben beiden weer goed gepresteerd. Voor Carolien was er een uiteindelijke 12de plaats van Gelderland met een percentage van 63.19.
Corinda mocht op zaterdag met haar Da Vinci Sollenburg haar kür op muziek laten zien en dit deedt zij wederom met een heel mooi resultaat. Met een totaal van 70.417% was de titel Gelders Kampioen klasse ZZ-licht voor haar en hiermee ook een ticket voor het Nederlands Kampioenschap op 1 en 2 september in Ermelo.

Gefeliciteerd dames!

Tags: