nieuws

Marijke Slok Soede ook naar het Nederlands Kampioenschap

door in categorie Nieuws.
17/08 2017

Ook voor Marijke Slok Soede is er een startbewijs voor het Nederlands Kampioenschap . Op zondag 20 augustus verschijnt zij aan de start met haar mooi vos Nureyev in de klasse Z1 dressuur tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur & Show Arabische Volbloedpaardenstamboek. Dit zal gehouden worden in Ermelo.

 

Alvast heel veel plezier en succes gewenst ook voor jullie!

 

 

Tags:

Corinda Luttjeboer Gelders Kampioen ZZL

door in categorie Nieuws.
14/08 2017

Op vrijdag 11 augustus was het de beurt aan de paardencombinaties om aan de start te komen op de Gelderse kampioenschappen op het mooie terrein in Wezep. Carolien Schoenman (Z1), Lucette Tellegen (Z2) en Corinda Luttjeboer (ZZ-licht) kwamen hier aan de start voor de vereniging.

Carolien Schoenman kwam in de klasse Z1 aan de start met haar Call me Richie Boy. Op de vrijdag reden zij een sterke proef die goed was voor 65.59% en een mooie zesde plaats in deze voorselectie voor de finale op zaterdag.

Lucette Tellegen kwam in de klasse Z2 aan de start met haar merrie Donner-Wetter. Helaas was het deze keer niet genoeg om zich te plaatsen voor de finales van de zaterdag.

Ook Corinda Luttjeboer kwam aan de start op deze vrijdag 11 augustus. Zij kwam uit in de klasse ZZ-licht met haar Da Vinci Sollenburg. Met een hele sterke proef kregen zij 67.14% voor hun proef wat goed was voor een 1ste plaats in deze voorselectie.

Zaterdag mochten beide dames dus weer terug komen voor de finale. Ook hierin hebben beiden weer goed gepresteerd. Voor Carolien was er een uiteindelijke 12de plaats van Gelderland met een percentage van 63.19.
Corinda mocht op zaterdag met haar Da Vinci Sollenburg haar kür op muziek laten zien en dit deedt zij wederom met een heel mooi resultaat. Met een totaal van 70.417% was de titel Gelders Kampioen klasse ZZ-licht voor haar en hiermee ook een ticket voor het Nederlands Kampioenschap op 1 en 2 september in Ermelo.

Gefeliciteerd dames!

Tags:

Josephine Woltman Elpers naar Nederlandse Kampioenschappen Endurance

door in categorie Nieuws.
10/08 2017

Nog een ticket voor het Nederlands Kampioenschap voor een van onze leden. Dit maal voor Joesphine Woltman Elpers met haar paard Ter Waele Hamir. Zij zullen aan de start komen in de discipline endurance in de klasse 2. Dit betekent dat zij een afstand moeten af leggen tussen de 65-70 km op 25 augustus. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier en succes toe!

 

Tags:

Gelders kampioen en Gelders reservekampioen rijker bij de pony’s!

door in categorie Nieuws.
07/08 2017

Zaterdag 5 augustus was het zover voor Ellemijn van Norel, Romy Schaftenaar en Yanouk van Buul. Zij kwamen aan de start op de Gelderse Kampioenschappen in Wezep.

 

Ellemijn kwam aan de start in de klasse B, categorie C dressuur. Zij reden een hele nette proef en deze werd beloond met de hoogste score van deze rubriek wat betekende dat zij zich Gelders kampioen mogen noemen in deze klasse, gefeliciteerd!
Romy kwam met beide pony’s aan de start. Met Lupido l’e Luxe in de klasse M2, categorie D/E. Zij reden een sterke proef welke goed was om uiteindelijk met de titel reserve kampioen van Gelderland er vandoor te gaan. Ook met haar andere pony, Siepke’s Ronaldo, welke ze in de klasse Z1, categorie D/E startte deed Romy goede zaken. Met hem mocht zij een mooie derde plaats in ontvangst nemen. Gefeliciteerd Romy!

Voor beide dames betekent deze prestatie dat zij een startbewijs hebben voor het NK in Ermelo op 26 augustus.

Yanouk kwam met Amedijks Iskander aan de start in de klasse Z1, categorie D/E. Voor hun helaas geen prijs, maar wel een topprestatie om überhaupt op de Gelderse Kampioenschappen te mogen rijden.

 

Tags:

2 Kringkampioenen rijker!

door in categorie Nieuws.
06/07 2017

En onze club is 2 Kringkampioenen rijker!

Ellemijn Van Norel en Romy Schaftenaar zijn vandaag op de laatste selectie wedstrijd in Nunspeet allebei Kringkampioen geworden. Ellemijn in de klasse B cat.C en Romy in de klasse M2 cat.D/E.
Ook reden ze vandaag in alle proeven weer naar de 1e plaats.
Dit betekent tevens dat ze een ticket hebben bemachtigd voor de Gelderse Kampioenschappen die op 5 Augustus in Wezep zal worden gehouden. 
Romy Bronsink reed vandaag naar een 5e plek en staat voor de Gelderse 1e reserve in de klasse B D/E.
Dames van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. 

Tags:

Romy Schaftenaar en Lupido L’e Luxe zilver op het NK!

door in categorie Nieuws.
29/08 2016

romy nk Zaterdag 27 augustus werden in Ermelo de Nederlandse Kampioenschappen voor de ponyruiters verreden. Met het ‘hitteprotocol’  wat was afgegeven door de KNHS is geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met de warmte. Romy Schaftenaar trotseerde de warmte met haar pony’s.

In de klasse L2 kwam ze aan de start met haar Lupido L’e Luxe en hiermee zette zij een zeer goed proef neer. Uiteindelijk bleek deze proef genoeg te zijn voor een hele mooie tweede plaats van Nederland en dus een zilveren medaille.

Met haar andere pony Ronaldo, slopen er wat kleine foutjes in en werd zij 18e van Nederland in de klasse M2.

Gefeliciteerd met deze mooie prestatie Romy!

Tags:

Gelderse kampioenschappen Rekken voor de paardenleden

door in categorie Nieuws.
14/08 2016

steaneVrijdag 12 augustus en zaterdag 13 augustus was het de beurt aan de paardenleden om hun beste beentjes voort te zetten tijdens de Gelderse Kampioenschappen in Rekken.
Steane Dijkslag met Gentle behaalden vandaag op de Gelderse Kampioenschappen in Rekken een mooie 4e plaats in de L1.
Carolien Bagerman – Schoenman met Richie Boy werden 9e in de M2 en Corinda Luttjeboer met Ridderkerk werden 7e in de ZZL.
Een super prestaties van onze leden, die alle drie op het NK mogen starten op 2 en 3 september in Ermelo.
Ook zijn wij trots op Chris Sellies die vandaag in de finale mocht starten maar helaas geen plek kon bemachtigen voor het Nk.
Gefeliciteerd allemaal 🎉

Tags:

6 augustus, pony’s Gelderse Kampioenschappen in Rekken

door in categorie Nieuws.
08/08 2016

romyVandaag was het zover, de Gelderse Kampioenschappen voor de pony’s in Rekken. Romy Schaftenaar en Yanouk van Buul starten hier beiden met hun pony’s.

Door beide dames zijn hele mooie prestaties neer gezet. Romy Schaftenaar is met allebei haar pony’s reserve kampioen van Gelderland geworden in de klasse L2 D/E en M2 D/E🎉  In de klasse L2 was dit met Lupido le Luxe en in de klasse M2 was dit met Ronaldo. Yanouk van Buul starte met haar pony Iskander in de klasse Z1 en behaalde in het sterke deelnemersveld een mooie 10de plaats van Gelderland.

Romy heeft met haar prestatie tevens 2 tickets voor het Nederlands Kampioenschap in Ermelo verdiend, wat wordt verreden op zaterdag 27 augustus.

Gefeliciteerd dames met deze mooie prestaties!

 

 

Tags:

Paardendressuur wedstrijd in Zwolle

door in categorie Nieuws.
18/07 2016

aukjeOp 16 juli hebben leden van de Schaapskooiruiters goed gepresteerd op een dressuurwedstrijd in Zwolle. Aukje Scholten behaalde in de klasse L1 met haar paard Godansa twee keer een 1ste plaats met 208 en 195 punten. Ook Priscilla Bouwmeester behaalde met haar paard Ed een mooie 1ste plaats met 194,5 punten. In de klasse M1 reed Cynthia Bosman met haar paard Bartoli naar een keurige 2de plaats met 181 punten. Chantelle Halfwerk reed in de klasse M2 met haar paard Dedame naar een 2de plaats met 183 punten. In de klasse Z1 reed Hendrieke Jonkers met haar paard Wierik naar een mooie 1ste plaats met 214,5 punten en een vierde plaats met 208 punten.

Tags:

Derde selectie paarden in Nunspeet

door in categorie Nieuws.
11/07 2016

carolienDe paardenleden van de Schaapskooiruiters hebben afgelopen zaterdag de laatste selectie wedstrijd verreden voor plaatsing voor de Gelderse kampioenschappen.
Steane Dijkslag reed met Gentle in de klasse L1 214 p en 205,5 bij elkaar wat goed was voor een eerste en een tweede plaats. Carolien Bagerman behaalde met haar paard Richie in de klasse M1 een mooie eerste plaats met 204,5 p. Corinda Luttjeboer met Ridderkerk werd tweede in de klasse ZZL met 237 punten. Hiermee werd ze kringkampioen in deze zware klasse. Marjelle van Selm, Melanie Dijkman, Chantalle Halfwerk, Christian Sellies, Carolien Bagerman, Steane Dijkslag en Corinda Luttjeboer hebben zich geplaatst voor de Gelderse kampioenschappen in Rekken.

Dames en Heer gefeliciteerd en heel veel succes en plezier op de Gelderse Kampioenschappen!

Tags: